Fudbalski vikend – Vlasina u Jedinstvo u sredu

Od sedam klubova sa područja FS Vlasotince minulog vikenda nastupila su pet u svojim ligama, Mladost iz Batulovca i Gradac iz Konopnice , članovi Međuopštinske lige bili su uspešni, Mladost je na svom terenu svladala Napredak iz Bogojevca sa 6 – 0 dok su Konopničani u duelu sa Lemindom, direktnim rivalom u borbi za opstanak, uspeli da trijumfuju Lemind – Gradac 1-2.

U Jablaničkoj okružnoj ligi Polet je osvojio tri boda na gostovanju u Sinkovcu dok je Progres iz Ladovice u Lipovici doživeo poraz od četvrtoplasirane ekipe prvenstva. Omladinac – Polet 0 -2 , Sloga – Progres 4 – 2. Polet i Progres su odavno obezbedili opstanak i sada im je cilj d zauzmu što bolje mesto na tabeli.

U okviru 28. Kola prvenstva zone Jug, fud baleri Budućnosti iz Orašja gostovali su lideru prvenstva i budućem Srpskoligašu, imenjaku u Popovcu i uspeli da ostanu neporaženi 1-1. Bodom sa ovog teškog gostovanja Orašani su zadržali drugo mesto na tabeli koje opasno ugrožava Pčinja.

Vlasina i Jedinstvo iz Šišave nisu igrali jer su zbog finala Kupa Jablaničkog okruga za sredu odložene utakmice Moravac Orion – Vlasina i Jedinstvo – Jablanica.

Narednog vikenda u nedelju od 17 časova igraju: u Batulovcu Mladost B – Mladost DL , u Konopnici Gradac – BSK, u Ladovici Progres – Čekmin, u Stajkovcu Polet – Kumarevo 65, u Pertatu Radnički – Jedinstvo , u Orašju se u subotu u 17 časova se sastaju Budućnost – Sloga Leskovac dok Vlasina gostuje u Despotovcu gde je očekuje utakmica sa Slogom.

 

Objavljeno: 22.05.2017 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca