Futsal, treća liga „Istok“, SU Rosulja – KMF BSK 2:2 (2:2)

Vlasotince, SRC „Vlasina“ Gledalaca: 150. Sudije: Danijel Riastić (Vranje) i Dalibor Zlatković (Vranje).

SU Rosulja: Nemanja Mitrović, Saša Stojanović, Stefan Ranđelović, Nemanja Đokić, Miomir Marjanović, Marko Mišić, Bogoljub Stanković, Stefan Cvetković, Nikola Stojanović, Bojan Milošević i Slobodan Stanković.

KMF BSK Bujanovac: Miloš Ristić, Dejan Mladenović, ALeksandar Stanković, Milan Pavlović, Braco Radojević, Đorđe Svetozarević, Lazar Stojković i Aleksandar Sojanović.

U utakmici koja i nije bila od nekog posebnog takmičarskog značaja viđeno je četiri pogodaka i mnogo šansi na obe strane. Prvi je mrežu gostiju načeo Miomir Marjanović već u četvrtom minutu igre da bi Nemanja Đokić duplirao prednost domaćina u devetom minutu. U tim trenucima je izgledalo da će to biti jedna sasvim rutinska pobeda rosuljaca ali gosti iz Bujanovca nisu mislili tako. Najpre je Milan Stanković u 11. minutu pogodio mrežu domaćina da bi u 16. minutu Aleksandar Stanković, kapiten gostiju, poravnao rezultat na 2:2.

U drugo poluvreme su obe ekipe ušle dosta obazrivije pa se i nije nešto posebno događalo na terenu. BIlo je nekih polušansi ali sve se završavalo na lakim odbranama golmana ili na šutevima van okvira gola. Nejveću šansu propustili su domaći igrači na samo 10 sekundi pre kraja meča ali se posle šuta sa samo par metara, umesto mreže, zatresla prečka. Prema svemu viđenom možda i najpravedniji ishod meča.

U narednom kolu, 6.5.2023. Vlasotinčani idu put Sokobanje na megdan ekipi Ozren.

 

Objavljeno: 29.04.2023 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca