Futsal, treća liga „Jug“, KMF Rosulja – KMF Radnički 2010 6:1

Vlasotince, SRC „Vlasina“, bez publike , sudije : Danijel Ristić i Danilo LJubisavljević obojica iz Vranja , strelci : A.Stojiljković u 1. S.Stojanović u 3. M.Jovanović u 17. 24 i 31. D.Anđelković u 20. minutu za Rosulju a D.Milenović u 8.minutu za Radnički, žuti kartoni : N.Stojanović, D.Anđelković, Cvetković i Milutinović (Rosulja) a Pejčić (Radnički)

Rosulja : D.Stojanović, N.Stojanović, S.Stojanović, Vidojević, A.Stojiljković, Lazarević, Anđelković, Ilić, Nikolić, Jovanović, Milutinović, Cvetković, M.Stojiljković.

Radnički : Pejčić, Trajanović, Milenković, Stamenković, Đurđanović, Vasić, Stojanović, Stanković, U.Milanović, D.Milanović. Pavlović.

I u trećam kolu vlasotinčani su bili ubedljivi, na svom terenu su sa pet golova razlike savladali niški Radnički i sa maksimalnim brojem bodova nalaze se na drugom mestu tabele.

U borbenoj i zanimljivoj utakmci domaći igrači su pokazali više energije i snalažljivosti i za tri minuta snestili dve lopte u mrežu protivnika. Nadu u bolji ishod za Radnički vratio je Milenović kada je prepolovio vođstvo Rosuljaca, ali onda na scenu stupa Jovanović koji sa tri pogotka, uz gol Anđelkovića, donosi ubedljiv trujumf vlasotinačkim futsalerima.

Zbog naloženih mera u cilju sprečavanja širenja epidemije ova zanimljiva utakmica je odigrana pred praznim tribinama SRC“Vlasina“ u Vlasotincu.

U narednom kolu Rosulja gostuje u Kuršumliji gde će odmeriti snagu sa klubom Bele crkve.

 

Objavljeno: 03.11.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca