Humanitarni fudbalski meč za malu Anastasiju: Spajamo srca u borbi protiv cerebralne paralize

U znaku humanosti i solidarnosti, 3.8.2023. održaće se spektakularni humanitarni fudbalski meč između ekipa Gr.Dejan Majorac i Rosulja sa ciljem pružanja podrške i pomoći maloj Anastasiji, hrabroj devojčici koja se hrabro bori s dijagnozom statičke kvadriplegične cerebralne paralize. Humanitarna akcija će trajati od 18 do 24 sata i nadamo se da će privući je pažnju zajednice, kako sportskih entuzijasta, tako i onih koji žele doprineti u humanitarnoj akciji. Ekipe Gr.Dejan Majorac i Rosulja su pokretač i osnova ovog svečanog događaja.

-Naša vizija bila je okupiti zajednicu, ujediniti ljude oko zajedničke svrhe i pružiti pomoć Anastasiji i njenoj porodici. Njihova hrabrost i izuzetna borba su nas inspirisali i dali nam snagu da organizujemo ovakav događaj – kazali su igrači klubova.

Međutim, ovo neće biti običan fudbalski meč, pored uživanja u igri, posetioci će moći da učestvuju i u raznim humanitarnim aktivnostima koje će biti organizovane tokom celog događaja. Lutrija sa bogatim nagradama, humanitarna aukcija, takmičarske igre gde će moći da učestvuje i publika, bili bi samo neki od sadržaja koji će doprineli ovom humanitarnom cilju.

Poseban momenat tokom događaja biće kada će mala Anastasija imati priliku da izađe na teren i upozna sve učesnike i posetioce.

-Sav prihod tokom ovog humanitarnog događaja će biti upućeni za medicinske tretmane i terapije koje će pomoći Anastasiji u njenoj borbi protiv cerebralne paralize. Ovaj humanitarni fudbalski meč neće samo pružiti pomoć Anastasiji, već će i podsetiti sve nas da zajednički možemo uticati na promene i činiti dobra dela koja će ostaviti dubok trag u životima onih kojima je to najpotrebnije. Zajedno, dajmo nadu i podršku onima kojima je to najpotrebnije – kažu organizatori.

Meč će biti odigran na stadionu sportskog centra pored reke Vlasine.

 

Objavljeno: 26.07.2023 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca