Iako kažete da samo radite svoj posao smatram vas humanim ratnicima

-Doživeo sam prijatnu profesionalnost u kovid ambulanti u Vlasotincu od medicinskog osoblja. Stvarno sam video veliki trud u kovidu, pored dr Marije Valčić. A ja kad nešto vidim dobro, voleo bi da se to čuje – reči su zahvalnosti porodice Vidosavljević koje zaslužuju da se nađu na našem portalu kao podrška svim požrtvovanim medicinskim radnicima.

Porodica Vidosavljević suočila se sa virusom ali su uspeli da se uspešno izleče a zasluge za tu “pobedu” pripisuju požrtvovanim lekarima.

-Živimo u takvom vremenu da je teško čuti lepu reč za nekoga ko radi profesionalno i odgovorno. Kada se susretnemo sa ljudima koji svoj posao, u sred haosa kojim su okruženi, rade onako kako zaista treba budemo više nego iznenađeni. Želim da izrazim svoju veliku zahvalnost celokupnom osoblju, na čelu sa doktorkom Marijom Valčić, na pokazanom visokom stepenu pofesionalizma, ali pre svega na trudu i brizi koji su pokazali prema mojoj porodici u kovid ambulanti. Retko se sreću takvi ljudi, pogotovo znajući koliko je njihov posao težak. Težinu odovornog i humanog posla razumem u potpunosti kao oficir policije, tačnije potpukovnik u žandarmeriji, zato Vas smatram za prave humane ratnike. Ovo je jedini način da im pokažem zahvalnost, iako oni tvrde da samo rade svoj posao. Uveren sam da znate kakve heroje imate u svojoj organizaciji. Molim Vas da ovi tihi junaci dobiju, ako ništa drugo, onda moralnu nagradu i javnu pohvalu sa Vaše strane. Ja ću svoj deo odraditi šireći lepu reč o njima i njihovom radu. Hvala Vam na izdvojenom vremenu da ovo pročitate – Kaže nam Miroslav u jednom dahu.

S velikim poštovanjem, Miroslav, Jelisaveta i Aleksandar Vidosavljević.

 

Objavljeno: 24.09.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca