IN MEMORIAM – Ninoslav Nine Radičević (1955-2023)

PREMINUO NINOSLAV RADIČEVIĆ DOPISNIK SPORTSKOG ŽURNALA I NOVINAR INTERNET PORTALA INFODESK VLASOTINCE.

U Vlasotincu je danas, u 68. godini, iznenada preminuo poznati vlasotinački sportski novinar Ninoslav Radičević, dopisnik „Sportskog žurnala“ i internet portala „Infodesk Vlasotince“ iz grada na reci Vlasini.

Danas u podnevnim satima obreo se na radnom zadatku u SRC „Vlasina“ na 1. Uskršnjem mini basket festivalu na kome je učestvovalo preko 500 dece rođene 2012. godine i mlađe. Ni brza i pravovremena reakcija medicinske službe na licu mesta nije pomogla, kao ni lekara u leskovačkoj Opštoj bolnici gde je bio hitno prebačen.

Umro je na sportskom terenu kome je i posvetio čitav svoj život.

Ninoslav Radičević je bio dopisnik „Sportskog žurnala“ od prvih dana od osnivanja ovog sportskog lista. Poslednjih desetak godina je uporedo sa sportskim žurnalom bio i sportski novinar internet portala „Infodesk Vlasotince“. Krasila ga je objektivnost u svom radu, a njegova posvećenost prema fudbalu, i vlasotinačkom sportu uopšte, bila je nemerljiva i dragocena.

Najviše njegovom zaslugom, kao urednikom i ponovnim pokretačem, današnji bilten „Vlasina“ koji je od 1926. godine bio vlasotinački list, posle tri prekida sa radom, 1995. godine ponovo se našao pred čitaocima, ovog puta, kao glasilo u opštini Vlasotince.

Portal „Infodesk Vlasotince“ kao i sam grad Vlasotince, ostali su bez jednog od najboljih novinara na ovim prostorima.

Sahrana će se obaviti u ponedeljak 10. aprila 2023. u 13.00 čaasova na gradskom groblju u Vlasotincu, a telo će od ranih jutarnjih sati biti izloženo u kapeli.

 

Objavljeno: 09.04.2023 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca