Ippon open 2024 u znaku vlasotinačkih karatista

Međunarodi turnir „Ippon open 2024“ održan u Leskovcu, okuplja veliki broj takmičara iz Srbije, Makedonije i Bugarske, sa preko 500 takmičara iz preko 30 klubova, a takmičari iz Vlasotinca su briljirali u svakom pogledu.

U dicsiplini kate, Mitić Novak je zauzeo 1. mesto, Ilić Stojan 3. mesto, Ana Stojković 3. mesto, Neda Ilić 1. mesto, Nađa Ilić 2. mesto, Ognjen Stojković 5. mesto, Tino Jovanović 3. mesto, Petar Jovanović 5. mesto i Hristina Živković 2. mesto.

U disciplini borbe: Tino Jovanović 1. mesto, Petar Jovanović 3. mesto, Mateja Jovanovic 1. mesto i Vasilije Stamenkovic 1. mesto, dok je u borbama ekipno briljirao ženski borba tim u sastavu Neda, Nađa i Ana koji je zauzeo prvo mesto. Kod dečaka, sastav Tino, Petar i Vasilije zauzeo je 2. mesto.

-Prezadovoljan sam izdanjem mog tima i siguran sam da se ovakve pobede daleko čuju, jer smo pobedili visokofinansirajuće klubove iz Bugarske. Na kraju bih želeo da naglasim da jedino mi u okrugu vodimo takmičare u borbama i da su naši takmičari spremni u svakom trenutku. Do početka letnje sezone nas očekuju još brojna takmičenja i polaganje za nove pojaseve – kazao je trener Milan Đorđević.

 

Objavljeno: 01.04.2024 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca