Ispravljena nepravda – Oprema za ŽFK Rosulja 2014

Kada je proletos deljena sportska oprema od strane Fudbalskog saveza Srbije za sve fudbalske klubove sa teritorije Jablaničkog okruga, nije bilo opreme za ŽFK „Rosulja 2014“, a da nije bilo pravog objašnjenja iz kancelarije i rukovodstva Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga. Sasvim prirodno, da je na taj slučaj reagovao i predsednik FSO Vlasotince, Radovan Stanković, zatraživši objašnjenje za ovu neprijatnu situaciju.

 

– Ako je sportska oprema dodeljena svim klubovima u Jablaničkom okrugu, sasvim normalno je bilo da i fudbalerke iz našeg grada dobiju opremu. Bio sam uporan da se i našem klubu daruje oprema, koju su dobili svi klubovi. I, konačno je, nedavno, došlo do toga da je oprema dodeljena i ŽFK „Rosulja 2014“ i to iz sredstava FSJO – informisao nas je Radovan Stanković, predsednik FSO Vlasotince.

 

U sklopu dodeljivanja priznanja najboljim ekipama i pojedincima u Leskovcu, predstavniku ženskog kluba iz Vlasotinca, Srđanu Stojiljkoviću, predsednik FSJO Dragan Stojiljković uručio je komplet sportske opreme, i time je stavljena tačka na ovaj slučaj.

 

Objavljeno: 06.09.2017 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca