Iz OO SPS Vlasotinca poručuju – Socijalisti u Vlasotincu imaju dugogodišnji uspešan rad

Povodom vesti koju smo objavili na našem portalu od 19.04. 2018. godine, iz OO SOS Vlasotince dobili smo saopštenje koje objavljujemo u celosti:

Povodom održane sednice Opštinskog odbora Sosijalističke partija Srbije u Vlasotincu, u cilju informisanja javnosti upućujemo sledeće saopštenje:

U skladu sa redovnnim godišnjim aktivnostima, u četvrtak 19.0442018. godine održana je sednica Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Vlasotincu. Na sednici je bilo reči o aktivnostima partije od početka 2018. godine, naročito o formiranju i izboru rukovodstva Saveta Socijalističke omladine Srbije u Vlasotincu, kao i o održanoj izbornoj skupštiini i izboru novog rukovodstva Foruma žena SPS u Vlasotincu. Članovi OO SPS obavešteni su i o održanom sastanku sa predsednikom Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS – Vladanom Zagrađaninom i potpredsednikom SPS Brankom Ružićem. Na sednici su takođe donete odluke o izboru članova SPS u organe Opštinske organizacije SPS u Vlasotincu.

Zbog dugogodišnjeg uspešnog rada i delovanja u interesu SPS na mestu sekretara izvršnog odbora OO SPS, Sokol Stanojević je izabran na funkiju potpredsednika OO SPS.

Novoizabrano rukovodstvo Saveta Socijalističke omladine u Vlasotincu – Milutin Nikolić – predsednik i Jovan Stanković – potpredsednik Saveta, izabrani su za članove Opštinskog odbora.

Takođe, novoizabrane članice predsednišrva Foruma žena u Vlasotincu – dr Marija Valčić, Nevenka Vasić, Milena Đorđević i Sonja Kostadinović izabrane su za članice Opštinskog odbora SPS u Vlasotincu.

Na ovoj sednici, za članove Izvršnog odbora izabrani su Radivoje Stojanović, Dejan Petrović i Ivan Bogdanović. Na prošlonedeljnoj sednici Izvršnog odbora, na mesto sekretara Izvršnog odbora postavljen je Jovan Stamenković.

Imajući u vidu da je Opštinski odbor SPS u Vlasotincu među prvih deset u Srbiji po svojim izbornim rezultatima, priznanje za uspešan rad stiglo je i iz Glavnog odbora SPS, imajući u vidu da je Izbornoj skupštini Foruma žena prisustvovala Slavica Đukić Dejanović, ministar u Vladi SrbiJe i predsednica Foruma žena Srbije, kao i da je Izbornoj konferenciji Saveta omladine u Vlasotincu prisustvovao Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine Srbije.

U Vlasotincu, 23.04.2018. godine
OO SPS Vlasotince.

 

Objavljeno: 24.04.2018 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca