Izbori u FSS – Radovan Stanković ponovo izabran za predsednika

U okviru opštih izbora u fudbalskoj organizaciji Srbije, održana je sednica Skupštine opštinskokog fudbalskog saveza Vlasotince. Od 14 delegata, koliko broji skupština, prisutno je bilo njih 13 koji su mogli punopravno da odlučuju o pitanjima na dnevnom redu koja su se ticala izbora organa i tela Saveza.

Za predsednika OFS Vlasotince izabran je Radovan Stanković, koji je tu funkciju obavljao i do sada. Za odluku da se ponovo izabere Stanković glasalo je 12 delegata dok je Stanković bio uzdržan.

Na predlog predsednika Stankovića jednoglasno su izabrana i četiri člana Izvršnog odbora, Dalibor Momčilović koji će obavljati dužnost potpredsednika, Igor Kocić, predsednik sudijske organizacije, Igor Jović, predsednik organizacije trenera i Ninoslav Radičević, sportski novinar.

Članovi Skupštine su jednoglasno izabrali i i tri člana Nadzornog odbora, Jelenu Mitrović, Sašu Đokića i Dragana Stojanovića.

Po ovlašćenju Skupštine, Izvršni odbor je na prvoj sednici izabrao Radovana Stankovića i Dalibora Momčilovića za delegate izborne sednice, Skupštine fudbalskog saveza Jablaničkog okruga.

Svi članovi Skupštine su obavezali novo rukovodstvo da intezivno radi na poboljšanju statusa vlasotinačke organizacije u FSJO.

Skupu se obratio Aleksandar Jović, većnik za sport, koji je novoizabranom rukovodstvu poželeo da svojim radom i delovanjem unaprede fudbalski sport u opštini Vlasotince i apelovao na jedinstvo svih članova opštinskog fudbalskog saveza.

 

Objavljeno: 26.08.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca