Izbori u SSOS Vlasotinca – Igor Kocić predsednik

Stručna strukovna organizacija sudija pri FSO Vlasotince održala je Izbornu Skupštinu, na kojoj je došlo do značajnih promena. Tako je jednoglasno za prvog čoveka sudijske organizacije pri FSO Vlasotince izabran Igor Kocić, koji trenutno kao glavni sudija deli fudbalsku pravdu na superligaškim terenima fudbalske Srbije. U mnogim fudbalskim sredinama besni pravi rat oko samih izbori. Neki bi tamo da ostanu večno, a pojedinci bi hteli mimo propisa i procedura. Toga nije bilo u vlasotinačkoj sudijskoj organizaciji. Na kraje demokratski način održana je Izborna skupština sudija.

– Prvi i osnovni zadatak nam je formiranje „Škole suđenja“, i to ćemo učiniti vrlo brzo, jer želimo da novim snagama osvežimo našu organizaciju. Učinićemo i određene napore u edukaciji svih sudija kroz plenarne sastanke. Postoji problem u tome što nemamo prostoriju za rad, ali očekujemo da ćemo u dogovoru sa predstavnicima lokalne samouprave i taj problem rešiti – rekao nam je novoustoličeni predsednik SSOS FSO Vlasotince, Igor Kocić.

Pored predsednika Kocića u Izvršnom odboru sedeće i Goran T. Đokić, Danica Stojiljković, Dalibor Momčilović i Goran S. Đokić. Predsednik Igor Kocić biće delegat za izbornu skupštinu FSO Vlasotince, dok će sedmočlanu delegaciju za Izbornu skupštinu SSOS pri FSJO činiti: Igor Kocić, Goran Đokić, Danica Stojiljković, Dalibor Momčilović, Goran S. Đokić, Miloš Stamenković i Srba Terzić.

 

Objavljeno: 11.11.2015 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca