Jablanička okružna liga Istok, Progres – Vučje 1:2 (1:2)

Ladovica, igralište : Širina , bez publike, sudija : Aleksandar Petrović (Leskovac) strelci : A.Mitić u 20. za Progres a Stojiljković u 13 i Jovanović u 44.minutu za Vučje žuti kartoni : Ilić, Stanković, Jovanović, Mihajlović i Stojković (Progres) a D.Stojiljković, Ivanović i Jovanović (Vučje)

Progres : Savić, Jovanović I.Stanković, Mikov, Stojanović, Stojković, Ranđelović (Mihajlović), M.Stanković, Ilić (Tasić), A.Mitić, D.Mitić.

Vučje : Jović, Ne.Mihajlović, Ni.Mihajlović, Mi.Janković (S.Stojiljković), M.Mihajlović, Šokić, Nikolić, Ma.Janković, D.Stojiljković, Ivanović, Kocić.

Igračima Progresa ne prija domaći teren i u drugoj utakmici novog prvenstva poraženi su na svom bunjištu. Vučje, koga mnogi proglašavaju za favorita u grupi Istok, nije bilo bolji rival ali su uspeli da u drugom delu sačuvaju minimalnu prednost i odnesu ceo plen. Sama utakmica je obilovala prekršajima, oštrim startovima koji su na momente prelazili u grubu igru a nervoza kod oba rivala je izazvala verbalne sukobe. Sudija Petrović se nije najbolje snašao pa u pojedinim periodima nije kontrolisao meč.

 

Objavljeno: 14.09.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca