Javna rasprava o vodosnabdevanju i uticaju MHE na sliv Vlasine

Dokument pod nazivom Prethodna studija opravdanosti sa generalnim projektom trajnog vodosnabdevanja opštine Vlasotinceza period 2018-2035. godine objavljen je na sajtu opštine Vlasotince:
https://drive.google.com/drive/folders/1LGwCpdFxrZmtSB5KHAeNVj4XiMf0W-vf

Sugestije, primedbe i pitanja građani mogu da dostavljaju putem elektronske pošte predsednik@vlasotince.org.rs zatim lično na pisarnici opštine, sa naznakon “Javna rasprava – Studija o ekohemijskom riziku po vodosnabdevanje opštine Vlasotince i uticaju malih hidroelektrana na sliv reke Vlasine “ i poštom na adresu Opština Vlasotince, Trg oslobođenja 12, 16210 Vlasotince, sa naznakom “za predsednika opštine”.

Javna rasprava o ovom dokumentu održaće se u petak 14. juna u 17 sati u sali Kulturnog centra (sala bioskopa). U okviru nje, građani će biti upoznati i saStudijom o ekohemijskom riziku po vodosnabdevanje opštine Vlasotince i uticaju malih hidroelektrana na sliv reke Vlasine. Osim autora studije, biće prisutni i predstavnici Agencije za zaštitu životne sredine, Instituta za vodoprivredu “Jaroslav Černi” i lokalne samouprave, kao i članovi Odbora za zaštitu životne sredine SKGO.

 

Objavljeno: 25.05.2019 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca