Konkurs za ugradnju solarnih panela i unapređenje termotehničkog sistema

Opština Vlasotince raspisala je javni konkurs za sufinansiranje mera energetske efikasnosti ugradnjom solarnih panela za proizvodnju električne energije na porodičnim kućama. Sufinasiraće se i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih  ventila i delitelja toplote.

-Opština Vlasotince nastavlja da pruža podršku građanima koji su se odlučili da unaprede energetsku efikasnost svojih stambenih objekata. Na ovom konkursu na raspolaganju su dva miliona dinara koje su obezbedili lokalna samouprava i Ministarstvo rudarstva i energetike. Ponuđeno je više mera, a domaćinstava i stambene zajednice mogu da se opredele za jednu od njih – kaže koordinator Programa energetske sanacije i zamenik predsednika opštine Vlasotince Vladimir Kocić.

Konkurs je objavljen 18.oktobra, a rok za podnošenje prijava je 22 dana od dana objavljivanja na zvaničnoj internet stranici i oglasnoj tabli opštine Vlasotince, odnosno do 10.novembra. Više informacija možete videti ovde ili se obratiti na kontakt telefon +381 (0)16 877236 i elektronsku adresu officeler@vlasotince.org.rs

 

Objavljeno: 19.10.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca