Košarka, OKK Vlasotince – Aktavis akademija 76:54

Prva MRL Istok grupa A 1. kolo
OKK VLASOTINCE – AKTAVIS AKADEMIJA 76 : 54 (19:12, 21:13, 25:20, 11:9)
Vlasotince, SRC“Vlasina“, bez publike, sudije : V.Cvetković i D.Marković obojica iz Leskovca

OKK Vlasotince : Petrović, Lilić, Dojčinović 13, Lepojević 2, Mihajlović 1, Mladenović 2, Ranđelović 1, M.Davinić 8, J.Davinić, Ilić 18, Filipović 29.

Aktavis akademija : D.Stojanović 4, Pavić 20, Mirdžić 5, Gavrilović 11, Cakić, Simonović, Miljković, Mladenović, Janković 5, Jovanović, P.Stojanović 3, Milenković 6.

Vlasotinački košarkaši su nastavili tamo gde su stali u prošlom prvenstvu kada su nadmoćno osvojili prvo mesto u drugoj MRL i popeli se stepenicu više.

Vlasotinčani su krenuli sigurno od samog početka utakmice, neprestano bili u vođstvu koje se uvećavalo tokom celog meča. Trener gostiju Milan Petrović, srčano je bodrio svoje pulene i ne na baš dozvoljen način, ulazeći u teren tokom cele utakmice, što su sudije tolerisale. Strateg gostiju je pokušavao da stalnim izmenama poremeti ritam igre domaćina ali sve je ostalo na nameri. Košarkaši Vlasotinca su pre svega dobrom igrom u odbrani ali i preciznim šutevima Vladimira Filipovića uspeli da ukrote ambiciozne goste.

Trener vlasotinačkih košarkaša, Slavko Mladenović je pružio priliku i mlađim košarkašima koji su pokazali da vlasotinačka košarka ne treba da strepi za budućnost.

Domaćini su se potrudili da ovu utakmicu organizuju na visokom nivou, pridržavajući se propisanih mera u vezi aktuelne epidemije. Prava je šteta što je utakmica odigrana bez prisustva publike ali ostaje nada da će se uskoro dozvoliti prisustvo gledalaca na utakmicama.

 

Objavljeno: 04.10.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca