Košarkaška drama u Vlasotincu

Posle ubedljivog trijumfa u prvom kolu, košarkaši OKK Vlasotinca imali su veoma zanimljiv i neizvestan meč proteklog vikenda. U subotu 24.10.2015. u goste je došla veoma dobra ekipa „Hajduk Veljko“ iz Negotina, inače jedan od najvećih pretendenata za prvo mesto u ovogodišnjem takmičenju.

Meč e krenuo samo kako se poželeti može. Več posle prvog poluvremena, tačnije posle prve dve četvrtine domaćini su vodili čak sa 21 poenom razlike (54:33), i činilo se da će utakmica u drugom delu igre biti samo formalnost.

A onda neverovatan preokret. Prava rezultatska klackalica u poslednja dva minuta. Na samo 3.1 sekundu pre kraja gosti su imali poen prednosti 90:91. Lopta je krenula sa strane, Aleksandar Mladenović je krenuo u dvokorak i šutirao iz neposredne blizine, ali je lopta skliznula sa obruča, a onda je Slavko Mladenović u skoku šutirao i lopta je sa zvukom sirene ušla u koš, na opšte oduševljenje domaće publike. Na kraju 92:91 za domaćine.


Ekipa OKK Vlasotince trenutno deli prvo mesto sa ekipama „Zicer“ iz Bora i „Đerdap“ iz Kladova, sa kojim upravo u narednom 3. kolu igra ekipa iz Vlasotinca. Utakmica se igra 31.10.2015 u Kladovu, sa početkom u 17 časova.


 

Objavljeno: 28.10.2015 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca