Kup FSJO 1. kolo – Polet i Gradac izborili plasman u drugo kolo

Jesenja fudbalska sezona u Jablaničkom okrugu zatvorena je utakmicama prvog kola Kupa u kojem su učestvovali svi članovi Jablaničke okružne i Međuopštinske lige kao i dva predstavnika Gradske lige Leskovca ukupno 34 kluba. Od pet vlasotinačkih predstavnika u 2.kolo su se plasirali samo Polet iz Stajkovca, na svom terenu savladao Železničar iz Brestovca sa 2:1, i Gradac iz Konopnice koji je trebalo da gostuje u Grdelici ali je domaćin odustao od takmičenja. Progres iz Ladovice je kao gost poražen od OFK Brza sa 3:2 a od takmičenja su odustali Mladost iz Batulovca i šišavačko Jedinstvo.

Pored Poleta i Konopničana plasman u drugo kolo izborili su i Šumadija,Umac, Bobište,Vučje, BSK, Plantaža, OFK Morava, Sloga, Bratstvo, Sloboda, Zloćudovo, Kumarevo, i Mladi Borac dok će se 16.klub znati posle meča između Mladosti iz D.Lokošnice i pobednika susreta Atletiko(D.Jajana) i Borac (Bunibrod) koji je odložen za prleće.

Kako je rukovodstvo FSJO donelo odluku da je učešće u Kupu obavezno za sve klubove Jablaničke i Međuopštinske kao i dva predstavnika Gradske lige Leskovac svi oni koji su odustali od takmičenja, Jedinstvo (G), Jedinstvo (Š), Mladost (B) Lemind biće kažnjeni sa po 10 hiljada dinara.

Žreb za drugo kolo biće obavljen početkom marta naredne godine a pored 8 pobednika u narednoj rundi takmičenja će učestvovati i 6 klubova koji se takmiče u zoni „Jug“ (Vlasina, Budućnost, Sloga, Pusta Reka, Jablanica i Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja).

 

Objavljeno: 07.12.2018 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca