Kup FSJO – Lomničani na srpskoligaša, Vlasina na zonaša

Ubedljivom pobedom nad ekipom Brzi Brod, fudbaleri Vlasine su se donekle rehabilitovali za dva teška poraza (Rembas 0:3 i Jedinstvo 1:4) predhodne nedelje. Iako se čini da su brige vezane za status već prošlost ipak treba sačekati sa takvim konstatacijama jer posle dva „laka“ protivnika, Meševo i Sloga, dolazi serija teških mečeva u kojima će se izmeriti prava vrednost Vlasotinčana.

Pre utakmice sa srpskoligašem iz Meševa Rosuljce očekuje put u Bojnik na meč četvrtfinala Kupa FSJO sa Pustom Rekom. Kako, po svemu sudeći, Vlasina u ovoj takmičarskoj sezoni neće postići neki zavidan uspeh, dostojan renomea kluba, titula pobednika Kupa bi bila kao melem na ranu posrtanja srpskoligaša sa Rosulje. Motiv više za juriš na pehar Kupa FSJO trebalo bi da bude i tradicija, odnosno veliki uspeh Vlasine u najmasovnijem takmičenju pre 17 godina kada su Vlasotinčani igrali u četvrtfinalu, tada Kupa Srbije i Crne Gore.

Istog dana, sreda 06.aprila, kada Vlasinci putuju za Bojnik, na Rosulji (ili u Šišavi) u okviru istog takmičenja Donja Lomnica dočekuje leskovačku Slogu. Leskovački srpskoligaš, kome su čini se izbrojani dani na srpskoligaškom Istoku, sigurno će dati sve od sebe kako bi se plasirao u polufinale i na taj način malo ublažio katastrofalni učinak u prvenstvu Srpske lige Istok.

Obe utakmice počinju u 16.00.

 

Objavljeno: 05.04.2022 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca