Kup Jablaničkog okruga, Vlasina – Čekmin 7:6 (2:2), (0:1)

VLASINA – ČEKMIN 7 : 6 ( 2 : 2 ) (0 : 1)

Vlasotince. Stadion Rosulja , bez publike , sudija : Goran Đokić (Vlasotince) , strelci : N.Stanković u 56 i 70. za Vlasinu a Stojković u 29.(autogol) i Mitić u 53.min. za Čekmin, jedanesterci : Conić, M.Ilić,Petrović, N.Vlajković, Stojanović za Vlasinu a Zdravković, Vučković, Stojilković, Mitrović za Čekmin.

Vlasina : S.Marković Đorđević S.Vlajković (N.Vlajković ) Stojković (Šćepanović ) Nikolić Petrović M.Ilić N.Marković (N.I.Stanković ) N.LJ.Stanković (S.Ilić ) Conić Stojanović

Čekmin : N.Dimitrijević Mitaković Stanisavljević (Stanković ) Cekić Zdeavković F.Dimireijević (Marinković ) Mitić Đ.Stojilković Vučković Mitrović A.Stojilković

Igrač utakmice . N.Dimitrijević (Čekmin)

Još jedna utakmica koja će brzo biti zaboravljena, Vlasina je tek nakon izvođenja jedanesteraca, (u regularnom toku meča je bilo 2:2), uspela da se plasira u polufinale Kupa Jablaničkog okruga. Možda protivnik, koji se u Zoni bori za opstanak nije bio tako inspirativan ali je zadao mnogo muka Vlasotinčanima tako da su se provukli „kroz iglene uši“.

Gosti iz Čekmina, koji su na utakmicu doputovali sa ukupno 13 igrača su uspeli da se nose ravnopravno sa srskoligašem, prvo poluvreme završili u svoju korist, verovatno su uspeli u nameri da se dostojno oproste od ovog takmičenja koje su podredili borbi za opstanak u Zoni Jug. S obzirom na tradiciju, Vlasina je pre 15 godina igrala u četvrt finalu Kupa Srbije i Crne Gore, ali i neispunjena obećanja u tekućem prvenstvu Srpske lige Istok, Vlasotinčani bi morali da teže da u Kupu doguraju što dalje, a minimum da osvoje pobednički pehar na nivou Jablaničkog okruga jer tu slove za najbolju ekipu.

Bez obzira ko im bude protivnik u polufinalu, Radan, Sloga ili Jablanica Rosuljci su favoriti i to bi trebali da opravdaju i koliko-toliko spasu sezonu.

 

Objavljeno: 13.05.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca