Kup „Jovan Stojanović Pajsa“ JEDINSTVO – VLASINA 0:4 (0:0)

Šišava , gledalaca: bez prisustva publike, sudija : Miloš Stamenković (Vlasotince) 7 strelci : Đokić u 65, 84. i 90. i Stamenković u 75. za Vlasinu.

Jedinstvo : J.Stamenković (Milić ) Ranđelović (Milenković -) Anđelković Gavrilović M.Todorović D.Stojanović Z.Stojanović Stojiljković M.Stamenković (D.Todorović -) Petrović S.Stojanović.

Vlasina : V.Ilić (G.Stojanović-) Nikolić N.I.Stanković M.Ilić (N.M.Stanković -) S.Ilić Milošević Vlajković N.Marković Đokić Hristić M.Marković (Stamenković).
Igrač Utakmice : Nemanja Đokić

I pre početka utakmice u Šišavi gotovo da se znao pobednik jer bi bilo ogromno iznenađenje da je slučajno Jedinstvo nadvisilo srpskoligaša jer dva ranga ipak nose neke razlike. Šišavci rezultatski nisu priredili iznenađenje ali su naročito u prom poluvremenu, dok su imali snage, demonstrirali veliku borbenost i želju da se dostojanstveno suprotstave daleko moćnijem rivalu. Do 65.minuta su se držali borbeni igrači Jedinstva a kad je ponestalo snage i usledile izmene kapitaulirali su prvi put a do kraja susreta još ri puta. Klubu iz Šišave se smeši lepa budućnost u Jablaničkoj ligi ukoliko nastave sa radom u pripremnom periodu i u svaku od narednih prvenstvenih utakmica imaju pristup igri kao u ovom meču.

Igrači Vlasine su u ovu utakmicu ušli opuštenije i obazrivije što je i očekivano jer im za par dana počinje prvenstvo pa trener Nikolić nije želeo da rizikuje sa eventualnim povredama. Opuštenija igra srpskoligaša, naročito u prvom delu igre, prouzrokovala je veći broj grešaka što su domaći fudbaleri koristili da se uspešno odbrane. U drugom poluvremenu strelci Rosuljaca su naštelovali nišanske sprave i sa četiri gola rešili pitanje pobednika i plasmana u polufinale.

FK Jedinstvo – FK Vlasina 0:4

Posted by InfoDesk Vlasotince on Четвртак, 13. август 2020.

Do sada su se u polufinale Kupa „Jovan Stojanović Pajsa“ plasirali Polet Stajkovce, Budućnost Orašje i Vlasina Vlasotince, četvrti polufinalista će se znati posle utakmice Gradac – Donja Lomnica koja se igra u nedelju 16.avgusta.

 

Objavljeno: 13.08.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca