Kup Jovan Stojanović Pajsa – Vlasina u Šišavi, Budućnost u Batulovcu

Posle mnogo neizvesnosti zbog aktuelne epidemiološke situacije, u organizaciji FSO Vlasotince počinje Kup „Jovan Stojanović Pajsa“. Takmičenje koje nosi ime jednog od najzaslužniji ljudi za razvoj vlasotinačkog fudbala i za koga su vezani najveći uspesi Vlasine u svojoj stogodišnjoj istoriji, trebalo je da počne 26. jula ali je zbog nepovoljne situacije sa koronavirusom odloženo.

-U dogovoru sa klubovima procenili smo da nema smetnje da uz pojačane mere opreza krenemo sa Kupom jer smo svedoci da se igraju mnoge prijateljske ali i prvenstvene utakmice. Plan je bio da se do početka prvenstva odigra i finale Kupa „Jovan Stojanović Pajsa“ ali pošto to neće biti moguće za naredne runde takmičenja tražićemo slobodne termine, naravno u dogovoru sa klubovima – ističe Radovan Stanković, predsenik fudbalske organizacije.

U prvom kolu se sastaju : nedelja 09.08. u Stajkovcu Polet – Progres i u Batulovcu Mladost – Budućnost. U utorak 11.avgusta U Šišavi igraju Jedinstvo i Vlasina dok će se termin meča Gradac – Donja Lomnica znati kasnije.

 

Objavljeno: 10.08.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca