Kup na području FSJO – Gradac domaćin Orionu

U prostorijama Fudbalskog saveza Jablaničjog okruga obavljen je žreb za osminufinala Kupa Jablaničkog okruga. U žrebanju je učestvovalo 15 klubova, sedam pobednika iz predhodna tri kola kojima su se priključili srpskoligaši Moravac Orion, Jedinstvo iz Bošnjaca, Radan i Vlasina kao i članovi zone Jug Budućnost iz Orašja, Pusta Reka, GFK Dubočica i leskovačka Sloga.

U utakmicama koje su na programu 05.aprila od 16 časova sastaće se: Čekmin – Sloga , Zloćudovo – Vlasina, Jablanica – Pusta Reka , Mladi Borac – Budućnost, Umac – Radan, Jedinstvo (GS) – Jedinstvo (B) i Gradac – Moravac Orion.

Zbog neparnog broja klubova voljom žreba GFK Dubočica se direktno plasirala u narednu rundu takmičenja. Izvlačenju parova ispred FS Jablaničkog okruga prisustvovali su Dragan Stojiljković, predsednik, Radovan Stanković,potpredsednik i Dušan Petković, generalni sekretar Saveza, koji su klubovima poželeli sreću i uspeh u najmasovnijem takmičenju.

Od klubova sa područja vlasotinačkog fudbalskog saveza najteži posao u borbi za plasman u četvrt finale imaće Gradac iz Konopnice koji će za rivala imati drugoplasirani klub Srpske lige Istok, ali Kup je takmičenje u kome ne pobeđuju uvek favoriti pa i Konopničani nisu bez šanse da prirede iznenađenje. Budućnost će u Živkovu imati težak zadatak da opravda ulogu favorita protiv domaćina koji na početku prolećnog dela takmičenja beleži dobre rezultate.


Vlasina odlazi na noge starom sportskom prijatelju u Zloćudovu, predhodnih godina mnogo je igrača iz Vlasotinca deo karijere provelo na stadionu pored autoputa, a sigurno da je najupečatljiviji utisak ostavio Zoran Andrejević koji je radio kao trener u ovom klubu.


 

Objavljeno: 28.03.2017 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca