Kup Vlasotinca „Jovan Stojanović – Pajsa“ – Ladovčani prošli na penale

U prvom kolu Kupa „Jovan Stojanović Pajsa“ najneizvesnije je bilo u Batulovcu gde se ekipa Progresa tek posle izvođenja jedanesteraca plasirala u narednu rundu takmičenja, posle 90 minuta bilo je 2:2. Najveće iznenađenje priredili su Lomničani koji su u gostima savladali Polet dok je u komšijskom derbiju u Konopnici Gradac bio bolji od Jedinstva iz Šišave.

Rezultati 1.kola – Stajkovce : Polet – Donja Lomnica 1:2 , Konopnica : Gradac – Jedinstvo 4 : 3 , Batulovce : Mladost – Progres 7:8.

Mečevi su odigrani bez većih problema uprkos činjenici da se i ovog puta sudijska organizacija Vlasotinca ponela nekorektno, posle skandala na utakmici Vlasina – Sinđelić kada vlasotiačke sudije nisu delegirale sudijsku trojku, na tri utakmice Kupa došla su samo dvojica sudija i to po jedan u Batulovcu i Konopnici. Ovako neodgovorno ponašanje vlasotinačkih sudija prelazi granicu korektnosti i ukoliko se ovako nastavi FSO bi trebalo da preduzme neke konkretne mere prema svom članu.

Žreb za drugo kolo u kome će se priključiti i Vlasina i Budućnost obaviće se u ponedeljak 05.avgusta u 12 časova u Sportkom savezu Vlasotinca.

 

Objavljeno: 04.08.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca