Lista „Pokret za Vlasotince dr Slavoljub Mitov – Samo hrabro“ pod rednim brojem 5

Još jedna lista kandidata za predstojeće izbore je predala svoju listu kandidata za odbornike za vlasotinački lokalni parlament. U predvečerje utorka, 2. juna, predstavnici pod imenom ,,Pokret za Vlasotince dr Slavoljub Mitov – Samo hrabro“ predala je Izbornoj komisiji listu od validnih 932 potpisa za odbornike. Interesanto je reći da predati spisak od 932 kandidata bio je punovažan i bez ijedne primedbe od strane nadležne komisije čije je zadatak provera podnetih potpisa.

„Pokret za Vlasotince dr Slavoljub Mitov – Samo hrabro“ nalazi se pod rednim brojem 5, a na čelu ovog pokreta je dr Slavoljub Mitov.

-Obaveštavam građane opštine Vlasotince, da smo u ime „Pokreta za Vlasotince“, danas u utorak 2. juna predali Opštinskoj izbornoj komisiji našu listu kandidata za odbornike za lokalni parlament. Mi smo pod rednim brojem pet, što se obično kaže „odličan 5“. Na žalost nismo predali punu listu pošto je demokratska opozicija u strahu i mnogi nisu smeli da se nađu na našoj listi. I zato, ja, sa ponosom kažem da nismo družina preletača. Nadamo se da ćemo uspeti da vratimo 70 do 80 posto naših glasača koji su nam u predhodnom periodu poklanjali poverenje – kazao je dr Mitov i dodao:

-Ovom prilikom želim da kažem da ljudi iz naše opštine imaju za koga da glasaju, jer mi smo i dalje demokratska opcija. Naš cilj je da kontrolišemo vlast, a da li ćemo vlast kontrolisati iznutra, kao manji deo vlasti ili spolja kao opozicija nama je to svejedno. U svakom slučaju trudićemo se da ne izneverimo naše glasače i da u njihovo ime pazimo šta bude radila buduća aktuelna vlast – rekao je dr Slavoljub Mitov, prvi na listi „Pokreta za Vlasotince dr. Slavoljub Mitov – Samo hrabro“.

 

Objavljeno: 02.06.2020 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca