Mali sajam sporta po drugi put u Vlasotincu

U organizaciji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta, a u saradnji sa Sportskim savezom opštine Vlasotince i lokalnom samoupravom u četvrtak 14.9.2023.održaće se, po drugi put u našoj opštini, Mali sajam sporta.

Očekujemo dolazak učenika iz svih osnovnih škola kao i dolazak predškolaca iz PU „Milka Dimanić“ koji će od 11.30 krenuti sa vežbama dok je u 12.00 časova predviđeno svečano otvaranje.Prisutnima će se obratiti predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i predsednik opštine Vlasotinca Bratislav Petrović. Očekuje se prisustvo i Generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije kao i ostalih čelnika lokalne samouprave.

Na trgu ispred opštine igraće se fudbal, košarka, odbojka, šah a trening će odraditi i atletičari, gimnastičari, kik bokseri, dizači tegova, stonoteniseri… Prisutni će biti i motociklisti.

Cilj sajma je promocija sporta odnosno mogućnost da se predstave sportski klubovi i udruženja sa teritorije naše opštine kako bi deca imala pravo izbora i lakše se odlučila za sport kojim mogu da se bave.

Pozivamo sve sugrađane da dođu u centar grada i isprate Mali sajam sporta.

Još jednom se zahvaljujemo Sportskom savezu Srbije na ukazanom poverenju i što su nam ukazali poverenje da drugu godinu zaredom organizujemo Mali sajam sporta. Podsećamo da je prošle godine sajam bio 20. septembra a deo toga se vidi na naslovnoj fotografiji.

 

Objavljeno: 12.09.2023 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca