„Mangir Caffe Restaurant“ i „Nebeski dečak“ pobednici noćnog turnira „Vlasotince2024“

U organizaciji Sportskog saveza opštine Vlasotince i Fudbalskog saveza opštine Vlasotince, a pod pokroviteljstvom opštine Vlasotince, sinoć je završen tradicionalni noćni turnir u futsalu „Vlasotince 2024“ koji je trajao tačno deset dana, od 28. juna do 8. jula, na kome su učešće uzele četrnaest ekipa u seniorskoj i četiri u kadetskoj konkurenciji.

Posle deset dana uživanja u majstorijama najboljih igrača iz jablaničkog, pčinjskog i nišavskog okruga, sinoć su pred punim tribinama odigrane finalne utakmice u obe konkurencije kao i utakmice za treće mesto.

U kategoriji seniora u finalnom meču Mangir Caffe Restaurant savladao je ekipu Skuteri Vlada Invest sa 4:1 i osvojili prvo mesto i novčanu nagradu.

U utakmici za treće mesto ekipa Elektro gradnja Petković bila je bolja od KMF Ozren iz Sokobanja sa 6:2.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Petar Marjanović iz ekipe Skuteri Vlada Invest, a za najboljeg golmana Milenković Slaviša iz pobedničke ekipe.

Kod kadeta u velikom finalu „Nebeski dečak“ savladao je ekipu Frizerski salon „Nikola“ posle boljeg izvođenja penala sa 7:6, u regularnom delu utakmice je bilo 2:2. U utakmici za treće mesto Kodeks je savladao ekipu Central Caffe sa 15:0.

Najbolji igrač turnira kod kadeta je Mateja Jović iz ekipe Frizerski salon „Nikola“, a najbolji golman je Milan Stojković iz ekipe Nebeski dečak.

Svoj nastup imale su i kadetkinje ŽFK Rosulja 2014 i odigrale međusobno revijalnu utakmicu.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima podelili su Generalni sekretar saveza Dalibor Momčilović, predsednik Sportskog saveza Saša Đokić i savetnik za školski sport pri Sportskom savezu Miloš Andrejević. Finalnoj večeri turnira prisustvovao je i predsednik Fudbalskog saveza opštine Vlasotince Radovan Stanković kao i potpredsednik Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga Igor Kocić.

-Zahvaljujemo se svim ekipama na učešću, naročito ekipama iz Sokobanje i Medveđe koje su bile najudaljenije, čestitamo najboljima, a zahvaljujemo i publici što je u velikom broju ispratila završnicu turnira. Posebno raduje veliki broj dece i omladine na tribinama. Hvala još jednom svima, posebno sponzorima turnira koji su zaslužni što se turnir održao ali i prijateljima iz Sportskog Saveza Sokobanja što su nam ustupili elektronski semafor za ovaj turnir, i Sportskom savezu opštine Medveđa, koji je uzelo učešće na turniru. Vidimo se sledeće godine ponovo u još većem broju – poručuju čelni ljudi Sportskog saveza opštine Vlasotince.

 

Foto galeriju sa turnira možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranici SSOV na ovom linku.

 

Objavljeno: 08.07.2024 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca