Martina Milošević i Veljko Pešić najbolji sportisti Vlasotinca u 2020. godini

Najbolji sportski klub u 2020. godini je OKK Vlasotince, najbolji sportista je dizač tegova Veljko Pešić, a najbolja sportistkinja golman rukometašica Martina Milošević. Najbolji trener je Filip Dojčinović, Sportsko udruženje ,,Alfa 016“, a sportski radnik godine je Jovica Jovanović ,ORK Vlasotince. Specijalno priznanje povodom 100 godina postojanja kluba pripalo je FK Vlasina. Za izuzetan doprinos u razvoju i unapređenju sporta na teritoriji opštine Vlasotince plakete du dobili Sportsko rekreativni centar Vlasina I Skupštini opštine Vlasotince.

-Naši sportisti i sportski radnici, kao i mlade nade sporta, bili su i ostali ponos Vlasotinca, nadam se da će tako biti i ubuduće, a Sportski savez je tu da pomogne i podrži njihove napore- rekao je predsednik Sportskog saveza Milan Ristić. Predsednik opštine Bratislav Petrović podvukao je da su okolnosti bile teške, nali da su vlasotinački sportisti opravdali očekivanja I postigli odlične rezultate u 2020.

-Zbog toga je opština Vlasotince odlukom o budžetu za narednu godinu podržala ovu oblast istim iznosom – 35 miliona dinara. Nadam se da će vam taj novac omogućiti da vredno radite I trenirate I da pronosite lep glas o Vlasotincu što dalje – rekao je čelni čovek opštine.


Dobitnici priznanja

Sportske nade Vlasotinca su: Veljko Stamenković-FK Vlasina, Aleksandar Stojanović- FK Polet, Jovana Mladenović-SU Pokret, Stefan Jovanović-OKK Vlasotince, Miodrag Davinić-OKK Vlasotince, Sandra Micić-ŽFK Rosulja 2014, Hana Dimanić-ŠK Vlasotince,Luka Rančić-ORK Vlasotince, Anđela Stefanović-ŽRK Vlasotince, Nikola Kocić-AK Vlasotince, Kalina Veličković-AK Vlasotince, Emilija Đurić-KBK Vlasotince, Nemanja Petrović-OKK Vlasotince.

U ime nagrađenih zahvalila je Martina Milošević. Najbolji sportista I sportistkinja dobili su, osim priznanja I novčanu nagradu od po 10 hiljada dinara.

Ovogodišnja dodela sportskih priznanja prošla je u znaku poštovanja protivepidemijskih mera.


 

Objavljeno: 30.12.2020 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca