Milan Stanojević dobio poziv selektora pred Evropsko prvenstvo u Gruziji

Milan Stanojević, član bokserskog kluba „Arena“ Vlasotince, dobio je poziv selektora reprezentacije Srbije g. Dragana Vasiljevića, da od 15.07.2019. do 31.07.2019. godine odradi završne pripreme pred predstojeće kadetsko prvenstvo Evrope. Evropsko prvenstvo održaće se od 02. do 12.08.2019.godine u Tbilisiju, glavnom gradu Gruzije.

Stanojević je januara ove godine bio tri nedelje na bazičnim pripremama, koje je Bokserski savez Srbije organizovao kako bi se omladinski reprezentativci Srbije na vreme pripremili za Evropsko prvenstvo. Milan je vrlo talentovan sportista čije vreme dolazi i koji bi rezultatski maksimum trebalo da ostvari na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

-Ponosni smo što će član našeg kluba braniti boje reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Gruziji. Na spisku selektora Vasiljevića bokser iz Vlasotinca je jedini predstavnik regiona jugoistočne Srbije, čime je uspeh još veći. Milan Stanojević je na državnom prvenstvu pokazao da je najbolji u Srbiji u kategoriji do 62kg, i time zaslužio da dobije poziv selektora reprezentacije Srbije. Sa Milanom svakodnevno intenzivno treniramo, uprkos velikim vrućinama, i nadamo se da će se taj trud isplatiti i da će Milan ušpešno predstavljati opštinu Vlasotince i Srbiju na Evropskom prvenstvu – rekao je Milan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

 

Objavljeno: 07.07.2019 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca