Milan Stanojević osvojio zlato na međunarodnom turniru u Budvi

Danas je zvanično spuštena zavesa na međunarodni bokserski turnir “Montenegro kup”, koji se od 18. maja održava u Budvi. Na turniru koji je održan pod patronatom Evropske bokserske konfederacije (EUBC), nastupili su reprezentativci iz četrnaest zemalja.

Milan Stanojević član bokserskog kluba “Arena” Vlasotince, braneći boje svoje zemlje, u kategoriji do 66kg, osvojio je zlatnu medalju za reprezentaciju Srbije. Milan je u finalu, jednoglasnom odlukom sudija, rezultatom 5:0, pobedio reprezentativca Azerbejdžana Zija Hasanova.

-Prezadovoljni smo nastupom našeg boksera i osvojenom zlatnom medaljom na međunarodnom turniru u Budvi. Milan je ovim rezultatom opravdao poverenje selektora reprezentacije Srbije, a takođe smatram da je i overio kartu za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje će se održati u Gruziji. Milan je vredno trenirao proteklih godina, strpljivo čekao svoju šansu, i zaslužio je da dobije satisfakciju u vidu osvajanja međunarodnog turnira. Nadam se da će u buduće biti još osvojenih velikih turnira i nagrada za Stanojevića, jer ga uskoro očekuju velika takmičenja. Mi u bokserskom klubu u Vlasotincu učinićemo sve da ovom hrabrom i talentovanom sportisti omogućimo što bolje uslove za treniranje, jer je svaki uspeh Stanojevića ujedno i naš uspeh, kao i uspeh opštine Vlasotince, koju Stanojević dostojno reprezentuje – rekao je Ivan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

 

Objavljeno: 23.05.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca