Milica Đurđević posetila Vlasotince i selo Ladovica

Milica Đurđević je juče, u okviru svoje predizborne kampanje, posetu vlasotinačkoj opštini započela u selu Ladovica, nadomak Vlasotinca. Posetila je porodicu Stojković i sa ljubaznim domaćinima pričala o svemu što ih muči u njihovom radu i naporima koje ulažu ne bi li nastavili posao kojim sve niz godina bave.

U Vlasotincu su je dočekale njene pristalice ali i oni koji su hteli da se upoznaju s njom i da čuju šta ima da poruči.

-Znate da u kampanji svi govore o selu a kada izbori prođu svi ga zaborave. Okrenu se stranim investitorima kojima daju i novac, i subvencije i besplatno zemljište, i sve ono što ne daju domaćim privrednicima. Upravo zato naša poruka je da ćemo se boriti za domaće privrednike, za mala i srednja preduzeća, za ono što je naše selo i naša suština a to je ono što smo od vajkada najbolje radili a to je proizvodili hranu i uzgajali stoku – rekla je Milica na početku obraćanja.

-Došla sam u Vlasotince i da vam kažem da iz ove divne i plemenite varoši sve više mladih ljidi odlazi. Sve je manje mladih ljudi i mladih porodica koje na žalost često srećemo u inostranstvu, koji su trbuhom za kruhom otišli u neki svet. Otišli su jer im je lakše da se u tuđini osećaju kao građani drugog reda nego u svojoj zemlji. Zato smo mi na ove izbore izašli sa porukom da hoćemo da budemo „svoj na svome“. Da li neko misli da nemamo prava da se borimo za svoju zemlju, za svoja ognjišta , za svoja imanja, za svoje Kosovo i Metohiju, za svoju Republiku Srpsku, za svoju Jablanicu? – dodala je Milica i nastavila:

-Branićemo porodicu. Sprečili smo onaj sramotni zakon o istopolnim partnerstvima koji se rugao našoj porodici, ne zato što smo hteli da ugrozimo bilo čija prava, nego zato što je naš zadatak da odbranimo porodicu i da ne dozvolimo da majka bude „roditelj 1“ a otac „roditelj 2“. Nemoj da iko dira u tu svetinju. Ovaj narod će braniti porodicu, braniće majčinstvo, braniće decu – kazala je Milica na kraju i pozvala građane da 3. aprila izađu na izbore i da je svojim glasovima podrže kako bi Srbija pobedila.

Građani su razgovarali sa Milicom o svemu što ih zanima a mnogi su iskoristili priliku i da se slikaju s njom ili da joj zatraže autogram.

 

Objavljeno: 18.03.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca