Miloš Stanković (ne)ostaje u Radniku

Fudbaleri Radnika iz Surdulice zasigurno su bili najprijatnije iznenađenje u proteklom superligaškom prvenstvu Srbije. Svojim igrama, vihorni Miloš Stanković (1992) bio je jedan od najzasluženijih za istorijski uspeh Surduličana. Posle pučešestvija od nekoliko godina, stigao je prošle godine u Surdulicu, i svojim igrama i ponašanjem osvojio sve simpatije navijača Radnika. Njegove igre nisu ostale nezapažene kod fudbalskih stručnjaka i menadžera i sada je na meti mnogih klubova koji žele da ga vide u svojim redovima.

– Za koji dan znaću da li idem ili ostajem još šest meseci u Surdulici koliko sam vezan ugovorom. Zahvalan sam predsedniku i pravom fudbalskom magu Novici Tončevu na dosadašnjoj korektnosti, ali ja želim da se oprobam i van granica naše zemlje – kaže nam ljubimac surduličke publike Miloš Stanković, koji ovih dana je bio u poseti roditeljima u obližnjoj Kukavici kod Vlasotinca.

Da li ima ponuda iz inostranstva ?
– Ima, i te kako, ima. Moj menadžer imao je već neke kontakte sa klubovima iz Rumunije, Belgije, Češke i Slovačke.

Da li je bilo nešto konkretnije ?
– Da, ali ne bih dok ne bude sve gotovo. Jer, gotovo je, kad je sve gotovo. Mogu samo reći da je veoma ozbiljan klub, i da je iz istočne Evrope i da se već plasirao u drugo kolo liga Evrope. Iskreno se nadam da ću imati i blagoslov predsednika Tončeva, jer će klub dobiti adekvatno obeštećenje – pojašnjava nam svoj trenutni status Miloš Stanković ljubimac navijača Radnika iz Surdulice

 

Objavljeno: 14.07.2016 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca