Mladi karatisti na prijemu kod predsednika

Predsednik opštine Zoran Todorović danas je u svom kabinetu primio predstavnike Karate kluba „Šoto kan“ iz Vlasotinca, Šišave i Donje Lopušnje i njihovog trenera Vladimira Petrovića. Ovo je bila prilika da se predsednik još jednom upozna i podrobnije informiše o radu i uspesima koje je klub postigao u prethodnoj godini.

„Želeli smo da vas još jednom upoznamo sa našim uspesima i radom. Mi se našim rezultatima ponosimo, a mesto iz kojeg dolazimo reprezentujemo na najbolji način. Ove godine naš klub je učestvovao na 13 takmičenja na kojima smo osvojili 188 medalja i tri pehara u generalnom plasmanu. Ova generacija je izuzetna, ali ne samo u sportu već i u školi – rekao je Vladimir Petrović, trener KK „Šoto kan“.

Petrović se ovom prilikom zahvalio predsedniku opštine i lokalnoj samoupravi što podržava sve klubove, pa i njihov.

„Vaši rezultati su zaista veoma dobri, raduje me što Vlasotince ima veliki broj sportista, i to ne samo u karateu nego i u drugim diciplinama. Lokalna samouprava pomaže onoliko koliko opštinski budžet do dozvoljava. Mislim da je ove godine bila pravednija raspodela budžetskih sredstava nego li ranije. Raduje me činjenica da je sve više mladih koji se bave sportom, jer sport omogućava ne samo fizički već i duhovni razvoj koji je preduslov da postanete dobri ljudi. Želim da u narednom periodu vaši rezultati budu još bolji, ali vam savetujem da u prvi plan stavite svoje obrazovanje i školu, jer čovek se najbolje ostvari kroz svoje znanje. Neka vam zato škola bude na prvom mestu a potom sport – poručio je predsednik Todorović.

 

Objavljeno: 07.10.2016 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca