Mladi košarkaši obezbedili polufinale – neophodna pomoć navijača

Mladi košarkaši Vlasotinca, koji se takmiče u Kvalitetnoj međuregionalnoj ligi više nego ubedljivom pobedom u Pirotu nad istoimenim klubom, 106 : 67 , obezbedili su plasman u polufinale prvenstva Srbije za pionire što predstavlja najveći uspeh vlasotinačke košarke. Izabranici mladog trener Slobodana Dvinića su zgromili domaćina u tri perioda igre i da se nisu opustili u poslednjoj četvrtini trijumf je mogao biti i ubedljiviji. U narednom kolu idućeg vikenda u SRC“Vlasina“ dolazi Nibak vodeća ekipa prvenstva a ambiciozni Vlasotinčani bi želeli da trijumfom nad liderom verifikuju svoje dosadašnje ubedljive igre,

– Ovo je najveći uspeh vlasotinačke košarke, imamo dobru ekipu koja predstavlja budućnost naše košarke. Pred nama je jedna značajna utakmica sa liderom prvenstva, mi smo spremni da savladamo i njih, ali će nam biti potrebna i pomoć publike pa bih pozvao ljubitelje košarke, i sporta uopšte, da nam pomognu – ističe Davinić.

Učinak košarkaša Vlasotinca na utakmici sa Pirotom : Ivković 13 , Petrović 14 , Mladenović, Ignjatović , Stojiljković 20, Veličković 4, Pešić 4, Milenković, Davinić 13 , Jovanović 12, Cekić 26.

 

Objavljeno: 15.03.2018 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca