Monokomedija „Dr Feler“, Dragana Bože Marjanovića u Vlasotincu (VIDEO+FOTO)

U prepunoj sali Kulturnog centra  (bioskop) 24. marta odigrana je monokomedija „Dr Feler“, Dragana Bože Marjanovića, člana leskovačkog Narodnog pozorišta i kompletnog autora ove predstave (tekst, režija, gluma).

Reč je o još jednoj duhovitoj priči o našim naravima i mentalitetu, gde su društvene pojave i anomalije našeg društva prikazane na jedan šaljiv i satiričan način.

„Publika zna šta može da očekuje kada je u pitanju ova monokomedija. U vremenu u kome živimo  potreban nam je smeh.  U predstavi postoji interakcija sa publikom, naravno sve  je na dijalektu, mada se bavi ozbiljnim temama. Ovim projektom – predstavom želim da ukažem na ono što se danas gleda na televiziji, na uticaj društvenih mreža i uticaj interneta na sve nas. Nakon  završene predstave publika je  nasmejana i na trenutak otrgnuta od svakodnevnice – rekao je Dragan Marjanović.


Inače, Marjanović  je poznat po monodramama i to na dijalektu. Sinoćno izvodjenje „Dr Felera“ bilo je 20. po redu, a najavljena  je dalja saradnja sa Kulturnim centrom Vlasotince.


 

Objavljeno: 25.03.2016 | Autor: InfoDesk


Galerija slika


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca