Mozzart poklonio dresove fudbalskom klubu Vlasina

Danas je kompanija Mozzart u okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“ uručila sportsku opremu Fudbalskom klubu „Vlasina“ iz Vlasotinca.

„Akcija „Novi dresovi za nove šampione“ pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicima, razvoja lokalnih sportskih klubova i podrške talentima. Preko 40 klubova već igra u Mozzart dresovima. Od danas i FK „Vlasina“, rekla je Dragana Stević, menadžer podregiona Leskovac.

Zahvaljujući se na poklonu Nenad Stojković je u ime kluba rekao da donacija ide u prave ruke, da je Mozzart prepoznao klub koji za nepune dve godine slavi 100 godina od osnivanja i koji je tokom svog postojanja imao blistave trenutke ali i padove.

„ Kompanija Mozzart pomaže u trenutku kada nam je to neophodno. Nadam se da ćete vi biti primer lokalnim kompanijama da se priključe akciji pomoći klubu, jer svi zajedno treba da pomognemo klubu koji je brend Vlasotinca“, kazao je Stojković.

Dva kompleta sportske opreme koji sadrže 46 dresova uručio je Velibor Kuculović, regionalni menadžer kompanije Mozzart i „Vlasini“ zaželeo mnogo uspeha u prolećnom delu takmičarske sezone.


Pored pomoći sportskim udruženjima kompanija Mozzart obnavlja i košarkaške terene širom Srbije sprovedeći akciju „Sto terena jedna igra“.

„Do sada je obnovljeno 56 igrališta i već na proleće nastavljamo dalje kako bismo rekonstruisali svih 100 terena. Pomažemo raznim fondacijama, institucijama, udruženjima i pružamo podršku onima kojima je najpotrebnija. U akciji „Humanitarni tiket u podne“ poslali smo pomoć na preko 80 adresa i donirali preko 5 miliona dinara. Nastavićemo da pomažemo sport i društvenu zajednicu“, rekla je Dragana Stević.


 

Objavljeno: 21.12.2017 | Autor: InfoDesk


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca