Najmlađi vlasotinački košarkaši na utakmici kupa Radivoja Koraća u Nišu

Danas je put Niša krenulo oko 60-tak dece, dečaka i devojčica, članova mlađih kategorija OKK Vlasotince, na utakmicu Kupa Radivoja Koraća između Crvene Zvezde i Radničkog iz Beograda. Uprava vlasotinačkog košarkaškog kluba je odlučila da mlađim kategorijama omogući da gledaju najbolju srpsku košarku i da vide kako to rade naši vrhunski igrači i reprezentativci.

Klinci su bili oduševljeni atmosverom u hali Čair, geomoglasno navijali i uživali u veoma fer i sportskom duhu ove utakmice. Utakmice koja je obilovala trojkama i fenomenalnim akcijama koje su vlasotinački mališani znali da pozdrave dugotrajnim aplauzima.

-Sve ovo smo uradili u cilju popularizacije košarke u Vlasotincu, kako bi smo što više dece zainteresovali da počnu sa treniranjem u našem klubu jer i dalje vršimo upis novih budućih košarkaša. Ovo je prva poseta kluba jednom ovako važnom sportskom događaju a sa ostvarenim kontaktima u KSS planira se češće putovanje na ovakve utakmice – rekao je Milorad Popović Licko, predsednik kluba.

Crvena Zvezda – Radnicki13.02.2020.Iz mog ugla….ustvari iz vise uglova 🙂

Posted by Zoran Stojicic on Четвртак, 13. фебруар 2020.

 

Objavljeno: 13.02.2020 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca