Nastavak 15. sednice SO Vlasotince

Na nastavku 15. sednice SO Vlasotince, kome nije prisustvovala opozicija, smenjeni su direktori JKP Vodovod, Kulturnog centra i biblioteke „Desanka Maksimović“ – Dejan  Čikić, Slađan Tasić i Srba Takić. Na te funkcije postavljeni su vršioci dužnosti direktora:
u „Vodovodu“ Borivoje Stojiljković, u Kulturnom centru Maja Marković i u biblioteci Miljana Išljamović. Dosadašnji v.d. direktora JP Čistoća, Dobrivoje Stanković, ponovo je imenovan na tu funkciju.

Dvoje članova veća, Maju Marković i Vladicu Dimitrijevića, koji su dali ostavke na mesta većnika, zamenili su Miljan Mitrović i Srđan Spasić.
Odbornici vladajuće koalicije, njih 24, dali su saglasnost JP Čistoća da sklopi privremeni ugovor, na 120 dana, sa kompanijom PWW, za deponovanje komunalnog otpada na deponiju Željkovac.

Na današnjoj sednici, između ostalog, razrešeni su i imenovani pojedini članovi školskih odbora u osnovnim školama „Sveti Sava“ u Gložanu, „Braća Milenković“ u Šišavi, „Dositej Obradović“ u Svođu, „25.maj“ u Donjoj Lopušnji, „Božidar Miljković“ u Gornjem Prisjanu, „Vuk Karadžić“ u Tegošnici i „8.oktobar“ i „Siniša Janić“ u Vlasotincu.
Razrešeni su, odnosno imenovani i članovi stalnih radnih tela Skupštine opštine Vlasotince.

 

Objavljeno: 30.12.2014 | Autor: InfoDesk


Galerija slika
Povezane vesti

  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca