Nastavlja se ranije započeta imunizacija vakcinom Sinofarm

U selima vlasotinačke opštine sutra se nastavlja ranije započeta imunizacija vakcinom Sinofarm.

U sredu 5.maja, u zdravstvenoj ambulanti u Kukavici, od 7 do 14 sati, obavljaće se revakcinacija meštana Kukavice, Orašja i Ladovice, za pacijente koji nisu primili revakcinu, a u istom terminu, u Stajkovcu, biće revakcinisani meštani Stajkovca, Gložana i Prilepca.

Takođe u sredu, ali od 14 do 18 sati, vakcinacija će se obaviti u Batulovcu, u prostorijama FK Mladost.

U četvrtak 6.maja, u Domu kulture u Konopnici, od 8 do 14 sati, a po potrebi i duže, prvu dozu vakcine moći će da prime meštani Konopnice i Skrapeža. Takođe u četvrtak, u periodu od 7 do 14 časova u seoskoj ambulanti u Donjoj Lopušnji, moći će da se vakcinišu tamošnji meštani.

U petak 7.maja, od 7 do 14 sati, vakcinacija će se obavljati i u ambulanti u Gornjem Prisjanu, za meštane Gornjegi Donjeg Prisjana.

U petak od 7 do 14 i u subotu i nedelju od 8 do 14, a po potrebi i duže, u ambulanti u Donjoj Lomnici vakcinisaće se meštani Gornje i Donje Lomnice, Šišave, Crne Bare, Sredora, Lipovice i Gunjetine. Za ove meštane biće obezbeđen prevoz o čemu će sa njima koordinirati predsednici mesnih zajednica.

U subotu 8.maja, od 8 do 14 sati, a po potrebi i duže, vakcinacija će se obavljati u prostorijama Doma kulture u Boljaru.

U Domu zdravlja se od sutra, 5.maja, nastavljaju vakcinacija i revakcinacija vakcinama Sinofarm, Sputnjik V i Fajzer, u vremenu od 8 do 19 sati.

 

Objavljeno: 04.05.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca