Neša Galija za kraj LUVL-a

Koncertom Neše Galije u centru grada sinoć je završena manifestacija “Leto u Vlasotincu”, koja je počela 4. jula i trajala pune četiri nedelje. Tokom jula meseca publika je imala priliku da uživa u obilju raznovrsnog kulturno-umetničkog i zabavnog programa. Na programu su bile dečje predstave, izložbe fotografija, promocije knjiga, projekcije filmova, muzičke večeri, koncerti i kolažni programi.

Program je sinoć počeo nastupom Slobodana Đikića Đike, a potom je nastupila Milica Valčić, uz muzičku pratnju Bobana Vidosavljevića.

Nastup Neše Galije je počeo pesmama sa novih albuma, ali je atmosfera u publici kulminirala izvođenjem nezaboravnih hitova kao što su Stare trube, Digni ruke, Dodirni me, Da li si spavala, Da me nisi, Na tvojim usnama, Burna pijana noć.


Goran Vučetić i Nenad Milosavljević - Neša Galija

Dvočasovni nastup uz instrumentalnu pratnju Gorana Vučetića završen je omiljenom pesmom mnogih generacija – Još uvek sanjam.

Niška rok grupa Galija na muzičkoj sceni postoji već 46 godina. Nastala u prošlom veku, u nekim sasvim drugačijim vremenima i na drugačijoj rok sceni. Ova grupa je nastavila uspešno da traje na jednom malom prostoru u kome su se promenile i političke i kulturološke prilike. Galija traje, plovi ka novim hitovima, ka svom velikom jubileju. Frontmen grupe Nened Milosavljević – Neša Galija i dalje insistira na estetici, na pravim vrednostima, na intelektualizmu.

-Lep je osećaj ostati toliko na muzičkoj sceni. To je dokaz da smo ispravno radili svih ovih godina, da smo zadovoljni onim što radimo. U životu je najvažnije da pronađeš sebe i ono što istinski voliš. Ako radiš posao koji voliš, ti si celog života srećan čovek – reči su Neše Galije, čoveka koji živi muziku i koji je po drugi put Vlasotinčane naterao da u ritmu muzike podignu ruke i zapevaju sa njim.

 

Više fotografija možete videti na našoj Facebook stranici na ovim linku.


 

Objavljeno: 02.08.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca