Novogodišnja knjižara u biblioteci

Narodna biblioteka “Desanka Maksimović” je u saradnji sa Izdavačkom kućom “Laguna” iz  Beograda omogućila svojim članovima i svim zainteresovanim građanima da po povoljnim  uslovima nabave aktuelne i najtraženije naslove.
Uz to je, u holu biblioteke u Valčićevoj palati, u kojoj su smeštena pozajmna odeljenja,  napravljena novogodišnja dekoracija sa jelkama, Deda Mrazom i prazničnim ukrasima kako bi ambijent ovog hrama kulture bio što prikladniji praznicima i privlačniji za mlađe čitaoce.

Nedavno smo predškolskoj ustanovi „Milka Dimanić“ i nižim razredima osnovnih škola uputili poziv da njihovi polaznici učestvuju na svojevrsnom prazničnom konkursu. Naime, naši najmlađi sugrađani pozvani su da svoje novogodišnje čestitke i praznične želje dostave biblioteci i da nas posete organizovano ili pojedinačno. Mi ćemo najoriginalnije i najlepše čestitke nagraditi prigodnim poklonima nakon božićnih praznika – ističe direktor biblioteke Srboljub Takić.
Ovo je još jedna u nizu akcija kojima zaposleni u biblioteci žele da popularišu ovu ustanovu kulture i bogat knjižni fond kojim ona raspolaže, kojom se još na jedan način knjiga približava čitoacima, posebno najmlađima.

 

Objavljeno: 25.12.2014 | Autor: InfoDesk


Galerija slika
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca