Novogodišnji bazar humanitarnog karaktera

Novogodišnji bazar, je zamišljen kao manifestacija koja će ulepšati predpraznično raspoloženje u Vlasotincu, kao i mogućnost da se promovišu domaći proizvođači, kreativni pojedinci, udruženja i svi oni koji mogu promovisati svoj lični rad. Prednovogodišnja euforija je velika šansa da privolimo goste iz raznih krajeva Srbije da dođu, i da pored dočeka Nove godine, budu učesnici jednog ovakvog događaja. Događaja koji promoviše upravo ljude iz Vlasotinca atakođe nam približava pojedince i udruženja iz neposredne okoline.

Novogodišnji bazar postaje tradicionalna manifestacija koju organizuje Turistička organizacija opštine Vlasotince, a posebno je značajan njen humanitarni karakter.

Turistička organizacija naše opštine oranizuje štandove za izlagače, uz podršku škola i drugih ustanova, kićenje novogodišnje jelke ispred opštine, animaciju Deda Mraza i muzički program.

Na štandovima na platou ispred zgrade opštine, svoje rukotvorine izložiće učenici vlasotinačkih škola, različita udruženja i pojedinci. Među izlagačima će biti gosti iz Niša, Babušnice, Grdelice i Leskovca, a deo prihoda namenjen je kupovini opreme za rekreaciju dece sa posebnim potrebama.

Tekst je deo projekta koji sufinansira opština Vlasotince. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno stavove organa koji sufinansira projekat.

 

Objavljeno: 25.12.2017 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca