Novogodišnji bazar na platou ispred opštine

Ove godine Turistička organizacija opštine Vlasotince prvi put organizuje Novogodišnji bazar. Ova manifestacija biće održana 28. decembra, na platou ispred opštine, gde će u 12 sati učenici OŠ „Siniša Janić“ okititi novogodišnju jelku. Svečano otvaranje bazara najavljeno je za 14,30 sati kada se očekuje prvi nastup Teodore Marković, učesnice Pinkovih zvezdica. Organizatori su najavili bogat zabavni program i veliki broj učesnika bazara. Pored toga što će ova praznična manifestacija imati humanitarni karakter ona je zamišljena i kao podstrek lokalnim proizvođačima koji će toga dana moći da predstave svoje proizvode.

PROGRAM NOVOGODIŠNJEG BAZARA 28.12.2016.  – Plato ispred opštine
12,00 – Kićenje novogodišnje jelke – Učenici OŠ „Siniša Janić“ zajedno sa Deda Mrazom uz igru i pesmu kite jelku na platou ispred opštine.
14,30 – Svečano otvaranje bazara i nastup Teodore Marković (prvi blok)
17,00 – Nastup gimnazijalaca
17,30 – Nastup Teodore Marković (drugi blok)
17,50 – Akrobatska grupa USB iz Niša izvešće vatreni performans – Fire show (prvi blok)
18,00 – Stand up nastup „Dus Dibidus“, Milice Nikoliće glumice iz Leskovca
18,20 – Drugi blok performansa akrobatske grupe USB
18,30 – Nastup – Adrijana i Zoki

Na Novogodišnjem bazaru ćete moći da kupite originalne poklone za svoje najdraže, vlasotinačko vino, kolače, zatim da učestvujete u humanitarnoj akciji Centra za decu i omladinu, Tehničke škole, Poslastičare 5 + i English Cluba, da probate razne slatke đakonije koje će pripremati žene naših udruženja kao i da uz besplatno kuvano vino uživate u bogatom programu koji smo pripremili za vas. Članovi planinarskog društva Morič će za posetioce kuvati čaj. Ovogodišnji gosti će biti proizvođači vurde iz Babušnice.

 

Objavljeno: 26.12.2016 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca