Objavljeni konkursi povodom Vinskog bala 2017

Povodom tradicionalne manijestacije Vinski bal, koja će se u Vlasotincu održati u petak i subotu, 25. i 26.avgusta, Direkcija Vinskog bala raspisala je šest konkursa.

U okviru konkursa za najbolje vino i vinogradara biraju se najbolja tradicionalna i vrhunska bela i crvena vina, a vinar mora imati minimum 200 litara vina koje ulazi u takmičenje. Rok za prijavu je 18.avgust.

I ove godine biraće se Boginja vina, a za tu titulu mogu da se prijave kandidatkinje koje imaju od 15 do 27 godina. Kandidatkinje se mogu prijaviti i putem portala Infodesk Vlasotince putem mejla vlasotince.info@gmail.com Potrebno je, pored imena i prezimena, upisati datum i godinu rođenja, kontakt telefon, kao i adresu.

Raspisani su i konkursi za izbor najbolje karikature i pesme na temu Vino i grožđe, kao i konkurs za izbor najbolje pesme na prizrensko-timočkom dijalektu na istu temu. Rok za slanje radova na ovim konkursima je 21.avgust.

Ove godine, drugi put, organizovaće se i Plivanje za vinsko burence, a rok za prijavu je 24. avgust, s tim da su organizatori najavili da je prijavljivanje moguće i sat vremena pre početka takmičenja. Za maloletna lica, prilikom prijavljivanja, potrebno je prisustvo bar jednog roditelja. Za ovaj konkurs prijavljivanje se vrši u Turističkoj organizaciji u zgradi opštine ili putem telefona 016/875-201 i 016/875-466.

Za sve ostale konkurse prijavljivanje se vrši u Kulturnom centru opštine Vlasotince, ul.AVNOJ-a br.1, putem mejla kcentalvl@mts.rs ili posredstvom telefona 016/875- 314 i 016/877-466. Više detalja o konkursima zainteresovani mogu naći na sajtu opštine Vlasotince www.vlasotince.org.rs Prijave za izbor Boginje vina mogu se podneti i u Turističkoj organizaciji i u Kulturnom centru.

 

Objavljeno: 28.07.2017 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca