Održana tribina Ujedinjene demokratske Srbije

U petak, 5. juna održana je tribina „Pokreta za Vlasotince – Samo hrabro – dr Slavoljub Mitov“. Na tribini su govorili osnivači „Srbija za 21 vek“, Marko Đurišić, Nenad Konstantinović i Bojan Đurić. Na predstojećim republičkim izborima Pokret za Vlasotince nalazi se na listi koalicije Ujedinjena demokratska Srbija. Pozdravljajući prisutne prvi sa liste Pokreta za Vlasotince dr Slavoljub Mitov je pozvao Vlasotinčane da 21. juna izađu na izbore i svoj glas daju njihovoj listi, da samo hrabro glasaju na lokalnim izborima za listu pod rednim brojem 5, ili na republičkim izborima svojim glasom podrže listu broj 7 i time podrže listu koalicije Ujedinjena demokratska Srbija.

„Nadam se da ćemo na lokalnom nivou uspeti da vratimo bar 70 ili 80 osto poverenja naših glasača koji su na predhodnim izborima glasali za Demokratsku stranku. Vreme je kada samo hrabri ostaju“, rekao je dr Slavoljub Mitov.

Potom se prisutnima obratio Marko Đurišić, ističući da su junski izbori važni izbori i da predstavljaju prvi korak ka promenama koje treba da se dese. Promene ne mogu da se dese lako i ne mogu da se dese preko noći, zbog čega je najpre napravljena organizacija „Srbija 21“ i prilično široka koalicija za republičke izbore sa željom da se napravi taj prvi korak.

„Mislim da svi delimo razočarenje onim što smo doživeli u ovih osam godina i činjenicom da opozicija nije našla pravi odgovor trenutnoj vlasti. Nismo imali dilemu da li na izborima treba učestvovati jer samo tako možemo stvoriti modernu Srbiju. Moramo napraviti političku alternativu, jer sve ono što smo imali na opozicionoj sceni u proteklih osam godina nije to. Posla ima mnogo, prvi krak su izbori 21. juna, mi moramo animirati one koji ostaju kod kuće da izađu na izbore.“, poručio je Marko Đurišić i pozvao građane da na parlamentarnim izborima glasaju za Ujedinjenu demokratsku Srbiju.

Nenad Konstantinović je istako da Ujedinjena demokratska Srbija želi da promeni vlast koja za osam godina vladavine nije dala nikakve rezultate i da lista koju predstavlja ima svoje kandidate u skoro svim gradovima i opštinama u Srbiji.

„Da dođe do promene vlasti jedina je mogućnost pobeda na izborima, ta promena neće se desiti preko noći, ali neohodno je da se okupe svi oni koji žele da do promena dođe. Mi imamo dovoljno iskustva u bavljenju politikom. Bez ozbiljne infrasturkutre ne možemo da se suprostavimo SNS-u, zato su nam potrebne dve godine da to uradimo. Mora da nas bude u svakoj opštini. Nije dobro da dođe samo do promene, nego da ta promena bude na bolje“, rekao je, između ostalog, Bojan Konstantinović.

Predstavnici Ujedinjene demokratske Srbije su na platou ispred opštine prolaznicima deleli izborne pamflete i razgovarali sa njima pozivajući ih da na predstojećim izborima svojim glasom podrže njihovu listu.

 

Objavljeno: 06.06.2020 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca