Održana vanredna sednica OKK Vlasotince – Kompletirana uprava i nadzorni odbor

12.11. održana je vanredna sednica OKk Vlasotince gde je upotpunjena uprava (pored već izabranih članova ) koju čine nekadašnji košarkarkaši, veliki ljubitelji i poštovaoci sporta u našem gradu.

Novoizabranu upravu sada sačinjavaju: počasni predsednik -Mirko Marković, predsednik Saša Šarić, upravni odbor pored predsednika čine, Dragan Spasić, Milivoje Anđelković, Živojin Davinić, Milorad Popović. Za predsednika skupštine izabran je Dušan Stanojević. Direktor Milivoje Đorđević, sekretar kluba Slavko Mladenović, kao i tim menadžer Dalibor Stojanović.

Nadzorni odbor Dragan Mitić, Milorad Stamenković, Đorić Marjan. Predsenica sekcije ZOKK je Aleksandra Stamenković.

Sada je kompletna jedna nova, stara košarkaška porodica u Vlasotincu kako sam zamišljao bolju budućnost, pre svega najmlađih naših članova, a još veće zadovoljstvo je što će i devojčice u narednom periodu sa predsednicom omasoviiti članstvo – dodao je posle ustoličenja uprave, predsednik Saša Šarić.

Sednica je završena tačkom : „Plan i program rada“ gde je glavna tema bila kako obezbediti osnovne uslove za rad, kako prvog tima, tako i devojčica, kadeta, pionira, mlađih pionira, mini basketa …jer svi oni se tamiče pod okriljem KSS-a, a budžet kluba je veoma skroman.

Predsednik je dodao da sa novcem kojim trenutno raspolažu, samo prvi tim može da se takmiči u ligaškom delu, ali da budućnost bez naše dece, koju treba još više omasoviti – nema zdrave sredine.

Treneri u klubu su stručnjaci koji su se već dokazali na kampu Saše Grujića, tako da trenerima, kao i upravi, predstoji jedna lepa budućnost, u kojoj ce se tek videti dobri rezultati. Vlasotince je uvek imalo ime i tradiciju koja traje skoro 50 godina, gde su mnogi dobri kosarkasi bili uzor omladini, a cilj uprave je da sve naše igraše koji igraju u većim klubovima, vratimo da brane boje našeg grada.

– OKK Vlasotince poziva sve zainteresovane, svih uzrasta, da dođu svake subote i nedelje u sportskoj hali od 9 do 11 časova se uvere u naš rad i postanu naši članovi – poručuju iz kluba.

 

Objavljeno: 16.11.2018 | Autor: InfoDesk


Galerija slika
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca