Održani koncerti koji su trebali da budu muzički deo ovogodišnjeg Vinskog bala

Sinoć su u centru grada održani koncerti koji su trebali da budu muzički deo ovogodišnjeg Vinskog bala. Sve muzičke manifestacije su tada odložene zbog nevremena tako da je vlasotinačka publika dobila priliku da u oktobru oseti delić atmosfere vinskih svečanosti.

U ime Turističke organizacije publiku i učesnike je pozdravila Sanja Stojiljković, koja je ovom prilikom svima poželala da u dobrom raspoloženju provedu ovo oktobarsko veče.

Koncertima Gabrijele Pejčev i Šaka Polumente predhodio je nastup duvačkog orkestra Davida Antića, koji je bio drugoplasirani na Saboru trubača u Guči. Nakon velikog uspeha u Guči i na „Vlasinskom letu“ i petodnevne turneje po Grčkoj, David je sa svojim orkestrom dobio priliku da zasvira u rodnom gradu. Potom se publici predstavio Mateja Stanisavljević sa orkestrom. Jedanaestogodišnji Mateja je ovogodišnji pobednik Sabora trubača u Guči. Pred svoju publiku izašao je sa širokim osmehom koji pleni i velikim samopozdanjem kakvo poseduju velike muzičke zvezde.


Veljko Jovanović i Anđela Mihajlović

Duo „Anđela i Veljko“ bio je prijatno iznenađenje za sve okupljene. Veljko Jovanović i Anđela Mihajlović proveli su publiku tokom svog nastupa kroz različite muzičke žanrove i popularne melodije.

Gabrijela Pejčev je zapevala sa publikom i među publikom. Podigla je atmosferu poznatim hitovima narodne muzike svojih starijih kolega. Pred samu ponoć nastupio je Šako Polumenta, koji je najavio i veliki vatromet nakon čega je koncert nastavljen.

Program je organizovala Turistička organizacija opštine Vlasotince.


 

Objavljeno: 11.10.2023 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca