Ognjen Bidžić pozvan na pripreme kadetske bokserske reprezentacije Srbije

Ognjen Bidžić, član bokserskog kluba „Arena“ Vlasotince, dobio je poziv selektora kadetske reprezentacije Srbije Baneta Jovičića, da sa najboljim kadetima Srbije odradi pripreme na Paliću.

Bokserski savez Srbije organizovao je pripreme na Paliću koje će trajati dve nedelje, kako bi se reprezentativci Srbije pripremili za predstojeće domaće i međunarodne turnire koji ih očekuju u toku 2022. godine. Uz selektora Jovičevića pripreme na Paliću će voditi trener Ivan Popović, kao i treneri sa Kube Juan Carlos Escano i Jordan Manso.

-Ponosni smo što je član našeg kluba dobio poziv selektora kadetske reprezentacije Srbije Baneta Jovičića da se priključi reprezentaciji Srbije. Ognjen Bidžić je svoje mesto u reprezentaciji izborio na nedavno završenom državnom prvenstvu u Kruševcu, gde je u sva tri meča, koje je boksovao na prvenstvu, pokazao zavidnu boksersku tehniku i izuzetnu srčanost, što selektoru svakako nije promaklo. Ognjen je vrlo talentovani sportista, i ja sam siguran da je pred njim blistava sportska karijera, ukoliko nastavi vredno da trenira. On je već četvrti omladinac našeg kluba koji je postao član reprezentacije Srbije, što samo po sebi dovoljno govori o ozbiljnosti, kontinuitetu i stručnosti u radu sa decom u našem klubu – rekao je Milan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

 

Objavljeno: 22.07.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca