OO SPS Vlasotince podržao izbor Vladana Zagrađanina

S A O P Š T E NJ E

Opštinski odbor SPS u Vlasotincu, povodom sednice Glavnog odbora SPS na kojoj je izabran Predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, gospodin Vladan Zagrađanin, daje sledeće saopštenje:

Gospodin Vladan Zagrađanin je u prethodnom periodu izuzetno dobro i efikasno vodio Izvršni odbor SPS. Rezultati njegovog dosadašnjeg rada kao Predsednika Izvršnog odbora su zavidni, pre svega u konsolidaciji partijskih finansija, kao i u reorganizaciji partijske mreže i efikasnijem funkcionisanju opštinskih i gradskih odbora SPS. Zagrađanin je doneo preko potrebnu stabilnost partiji, a svojim požrtvovanim radom umnogome je doprineo očuvanju jedinstva u mnogim opštinskim i gradskim odborima SPS, kao što je i primer u našem opštinskom odboru. Izuzetno čvrst u svojim stavovima, modernih političkih ideja i shvatanja, odmeren u svemu, jednom rečju pravi čovek na pravom mestu.

Mislimo da je izbor Vladana Zagrađanina pravi potez predsednika SPS Ivice Dačića, koji na najbolji mogući način, vrlo mudro i uspešno vodi našu spoljnu politiku, suočavajući se na najtežim izazovima sa kojima se susreće naša zemlja. Zbog svega toga mi dajemo punu podršku Ivici Dačiću i izabranom Predsedniku Izvršnog odbora Vladanu Zagrađaninu, i želimo im puno uspeha u budućem radu.

OO SPS Vlasotince

 

Objavljeno: 24.07.2019 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca