Opština Vlasotince: Kreirajmo budžet zajedno

Opština Vlasotince je u procesu pripreme budžeta za 2023. godinu i želi da konsultuje i uključi građane i građanke, kao i ostalu zainteresovanu javnost  u predlaganje oblasti, projekata ili aktivnosti koje mogu biti finansirani javnim sredstvima, stoji u obaveštenju na sajtu opštine. Važno je, ističe se, da projekti koji se predlažu budu u naležnosti lokalne samouprave.

Obrazac za predlaganje projekata može se preuzeti u Opštinskom uslužnom centru opštine Vlasotince, Trg oslobođenja broj 12, radnim danima od 7do 15 sati. Takođe, elektronska verzija  obrasca može se preuzeti direktno sa sajta opštine Vlasotince na linku i popunjeni obrazac poslati na e-mail rukovodioca Odeljenja za budžet, finansije, privredu i društvene delatnosti sasa.m@vlasotince.org.rs

-Komisija za participativno budžetiranje će razmatrati stepen spremnosti predloženih projekata za realizaciju. Za listu projekata koji su spremni za realizaciju i koje je moguće uključiti u budžet za 2023. godinu, biće organizovano glasanje na sajtu opštine. Projekat sa najviše glasova biće uključen u budžet opštine Vlasotince za 2023. Godinu – kaže rukovodilac Odeljenja za budžet Saša Mihajlović.

Predlozi se mogu slati od 7. do 21. oktobra.

O načinu predlaganja projekata i ostalim detaljima, građani mogu da se informišu na sajtu opštine https://vlasotince.rs/  ili putem telefona 063428 906 (Marinko Đorđević), radnim danima od 8 do 14 sati.

 

Objavljeno: 11.10.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca