Opštinska liga, „Petlići“ – FK Budućnost lider

Minulog vikenda, u nedelju 23.10.2016. godine, na stadionu Progresa u Ladovici odigrano je 2. kolo opštinske lige petlića. Najmlađi fudbaleri takmičari pokazali su zavidno znanje i umeće tako da su oko 100 gledalaca mogli da uživaju majstorijama dečaka šest ekipa koje se takmiče u ligi. Na tri utakmice postignuto je devet golova a najefikasniji su bili mladi igrači Budućnosti iz Orašja.

Rezultati 2. Kola

FK „Vlasina 2“ – FK „Jedinstvo“  1:0
OFk „Progres – Fk „Vlasina 1“  2:2
FK „Budućnost“ – FK „Mladost“  4:0

Sve utakmice uspešno je sudio Nemanja Branković iz Vlasotinca, arbitar sa liste sudija Jablaničkog okruga a delagat je bio Dragan Stojanović. Sve pohvale zaslužuje i domaćin, Fudbalski klub Progres.

U prethodnom, prvom kolu, postignuti su sledeći rezultati:

OFK „Progres“ – FK „Jedinstvo“  1:1
FK „Budućnost“ – FK „Vlasina 2“  3:3
FK „Mladost“ – FK „Vlasina 1“  0:2

Posle dva odigrana kola, tabela izgleda ovako:


– Uz male teškoće na početku takmičenja liga počinje funkcioniše sve bolje, klubovi učesnici su zadovoljni. Još uvek ima problema jer svi učesnici lige nemaju uslove za organizaciju konkretno redi se o golovima koji su manji ali se nadamo da i taj problem prevaziđemo u narednom periodu. Ovo takmičenje sigurno ima perspektivu a želja nam je da se u njega uključe i drugi klubovi sa područja našeg Saveza – kaže Radovan Stanković, predsednik Fudbalskog saveza Vlasotinca, koji organizuje ligu.

Svi klubovi učesnici će od organizatora dobiti sportsku opremu a biće prigodnih nagrada i za pobednike lige kao i istaknute igrače.

Naredno, treće kolo, na programu je 29.10.2016.  Sastaju se:

FK „Jedinstvo – FK „Mladost“
FK „Vlasina 1“ – FK „Budućnost“
FK „Vlasina 2“ – OFK „Progres“


 

Objavljeno: 28.10.2016 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca